Over ons
Enrico Benetti is een merk van tassen en reisbagage sinds 1946. In ons assortiment vind je trendy tassen, hippe schooltassen, stijlvolle en casual business tassen, reistassen en koffers. Zo hebben wij voor elke gelegenheid voor jou de juiste tas of koffer!
We stellen hoge kwaliteitseisen aan al onze producten, daardoor ben je ervan verzekerd lang plezier te hebben van je tas of koffer. Quality makes our brand!

Geschiedenis en achtergrond
De oorsprong van het merk Enrico Benetti ligt in 1946, toen twee broers na de oorlog samen een bedrijfje opzetten in de oude kippenschuur. Ze begonnen met het maken van leren items zoals voetballen en boodschappentassen. Het bedrijf groeide al snel uit tot een succesvolle onderneming, waarna het verhuisde naar een groter pand. Toen de zoons van de oprichters in het bedrijf kwamen begonnen ze met de import van damestassen en de productie van leren schooltassen. Vanaf de jaren ’90 kwam er reisbagage bij in de collectie van Enrico Benetti. Het merk staat vanaf het eerste begin voor vakmanschap en kwaliteit en dat is tot op de dag van vandaag het uitgangspunt.

Collectie
Intussen bestaat de collectie van Enrico Benetti uit trendy tassen voor dames en heren, praktische en hippe rugzakken en schoudertassen voor naar school of het werk, stijlvolle business tassen, handige sport- en reistassen en zowel soft- als hardcase koffers op wielen en bijpassende reisaccessoires.

Twee keer per jaar komt er een catalogus uit met daarin de nieuw toegevoegde items. Kenmerkend voor de producten van Enrico Benetti is de goede prijs- kwaliteitverhouding. Dit is ook terug te zien aan de hoge score die de producten behalen in verschillende kwaliteitstesten. Zo zijn verschillende koffers al eens als beste of met een hoge score uit de test gekomen. Met een Enrico Benetti item heb je een waardevol product in handen waar je lang plezier van hebt!